Signering av Samarbeidsavtale mellom Ranheim Paper & Board AS og Ranheim Idrettslag

Posted by

Samarbeidsavtale mellom Ranheim Paper & Board AS og Ranheim Idrettslag

Ranheim Paper & Board og Ranheim Idrettslag har med virkning fra 1.mai inngått en samarbeidsavtale som bl.a. innebærer at Ranheim Paper & Board (RPB) kjøper navnerettighetene til Aktivtetshallen. Nytt navn på hallen blir Krafthallen. Vi har forhandlet i en tid og det er med stor tilfredsstillelse at vi i dag kan offentliggjøre avtalen og samarbeidet. Gjennom ett år er det over 5000 treningsøkter bare i hallen, ca. 2500 ulike kamper og over 200.000 besøkende og brukere. I tillegg kommer all annen aktivitet som idrettslagets medlemmer gjennomfører i løpet av ett år på en rekke andre arenaer både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Hallen vil bli profilert med det nye navnet og RPBs isbjørnlogo både utendørs og innendørs. I tillegg vil det være RPB logo på skilt og naturlige flater samt publisering av kommersiell informasjon på tv-skjerm i lobby og hall. RPB ansatte gis også mulighet til trening for sine ansatte i hallen. Det vil også bli etablert et strategisk forum fasilitert av idrettslaget der tema bl.a. vil være lokale utfordringer og videreutvikling av partnerskapet.

Innenfor sin bransje vil RPB ha eksklusivitet. Øvrige detaljer i avtalen er konfidensielle.

For Ranheim idrettslag med alle sine medlemmer og Ranheimssamfunnet er avtalen og samarbeidet en bekreftelse på at vi har gode kommersielle partnere og gode naboer rundt oss som deler vår ambisjon om at ha et levende idrettslag som bidrar til et godt bomiljø, tilhørighet og felleskap for ung og gammel og et godt sosialt miljø med trygge oppvekstsvilkår.

Avtalen signeres av Alexander fra Ranheim Paper & Board og styreleder Tord Lien fra Ranheim Idrettslag
Spillere fra Ranheim håndball og fotball følger spent med
Styreleder overrekker Ranheimstrøye til Alexander og Kyrre fra Ranheim Paper & Board
Takk til spillerne som stilte opp i forbindelse med markeringen av signert avtale
print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *