Trond Alstad ansatt som ny daglig leder i RIL

Posted by

Styret i RIL er glade for at Trond Alstad har takket ja til jobben som daglig leder i RIL. Han ble valgt blant flere godt kvalifiserte søkere, og har første dag på jobb allerede 7. august. Trond er 64 år gammel og har lang erfaring som leder både i offentlig sektor og ikke minst i idretten hvor han har hatt lederstillinger både i Lillehammer OL og RBK. Trond har et sterkt engasjement for idrettens samfunnsbyggende rolle, som er helt sentralt for samfunnsoppdraget RIL skal løse.

– RIL spiller en viktig rolle i utviklingen av Ranheim-samfunnet, og jeg ser med stor lyst frem til å bidra i dette arbeidet. Jeg vet at Ranheim har mange dyktige tillitsvalgte som gjør Ranheim til en god og attraktiv plass med gode oppvekst – og bovilkår, sier Trond Alstad selv om ansettelsen. 

Styreleder Tord Lien uttaler at: – Styret er veldig fornøyd med denne ansettelsen og ser frem til å samarbeide med Trond for at flest mulig barn og unge på Ranheim skal få utvikle seg som idrettsutøvere og solide samfunnsborgere.

I årene fremover skal klubben både utvikle anlegg for alle idretter, samt sikre at klubben blir mer økonomisk solid.

– Vi mener Trond kan gi solide bidrag i dette viktige arbeidet. Samtidig som vi ønsker Trond velkommen på laget vil vi også takke Elise Kvernø, og hennes kolleger i klubben, for at de har holdt tak i den daglige i driften mens rekrutteringsarbeidet har pågått, avslutter Lien.

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *