Nytt medlemssystem i Ranheim Idrettslag – Spond Club

Posted by

Ranheim Idrettslag har i 2 år prøvd ut HoopIT som medlemssystem, både for kontroll på medlemsmassen og for utsendelse av medlemskontingent og aktivitetsavgift. Etter runder med evaluering har Idrettslaget nå besluttet å bytte medlemssystem fra 01.01.2022 til Spond Club.

Spond Club er klubbutgaven av det de fleste av dere kjenner som Spond i dag. Mange avdelinger har i flere år brukt Spond til innkallinger til treninger og kamper, til innbetalinger til lagskassa og kommunikasjon mellom trenere, spillere og foresatte. Så i motsetning til HoopIT er Spond Club et kjent system for veldig mange i Ranheim Idrettslag.

Fra midten av november har administrasjonen i Ranheim Idrettslag jobbet med å overføre Spond grupper fra avdelingene og lagene inn i Spond Club. Håndball, fotball, basket, friidrett har kommet på plass og vi jobber med sykkel og allidrett, og håper at alle er på plass i første halvdel av januar.

Vi kommer også til å importere alle støttemedlemmer direkte inn i Spond Club via medlemslistene vi har fra HoopIT. Her kan det være at det må ryddes litt underveis, men da tar vi kontakt direkte med medlemmene det måtte gjelde.

For dere som bruker Spond fra før vil ikke overføringen til Spond Club ha noen innvirkning på hvordan Spond fungerer til daglig. Men det gir blant annet oss i administrasjonen mulighet til å sende våre medlemmer informasjon via app eller mail, vi vil sende ut medlemskontingenten og aktivitetsavgiften gjennom Spond Club fremover og vi vil få en bedre kontroll på medlemsmassen vår.

Vi vil benytte anledningen til å takke våre medlemmer for tålmodigheten i foregående år med kollaps i medlemssystem, overgang til HoopIT som ikke nødvendigvis ble akkurat slik vi hadde sett for oss og nå overgang til Spond Club. Vi håper og tror at dette vil bli en god løsning for hele klubben.

Legger ved linken til gruppen Støttemedlemmer RIL: https://group.spond.com/OHGCU

Her kan dere som måtte ønske å bli støttemedlemmer i Ranheim IL gå inn for å registrere dere.

Medlemmer som allerede bruker Spond kan benytte seg av koden OHGCU for å legge seg til i gruppen Støttemedlemmer RIL.

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *