Leverandør av Klubbsortiment – Oppdatering

Posted by

Her kommer info i forbindelse med konkursen til GMax og prosessen som nå pågår mot å bli en del av Intersport.

Som varehussjefen skriver lenger ned her så forsvant også Ranheim IL sin avtale med GMax med konkursen. I den forbindelse jobber daglig leder i RIL og daglig leder i Ranheim Fotball Topp med å finne den beste løsningen for klubben. Til den er på plass er det Sportshuset Outlet som fungerer som vår leverandør av klubbsortiment.

«GMAX -> Sportshuset Outlet -> Intersport

 Her kommer litt info om hva som skjer hos oss, prosessen vi er inne i og hva det betyr for dere som kunder gjennom klubb.

 Etter konkursen 3 februar har vi nå blitt kjøpt opp av tidligere eier Olav Nils Sunde og Bjørn Rune Gjelsten (Sport 1) Vi har nå dannet et nytt selskap, Ino Drift AS, kuttet kostnader og står sterkt for videre drift. I det nye selskapet er planen å konvertere alle butikker til Intersport for å samle driften rundt en kjede og et varemerke. G-MAX Lade er en av butikkene som med sikkerhet driftes videre.

 G-MAX/G-Sport, Intersport og Sporthuset Outlet er alle varemerker som driftes av vårt selskap. Vår vei mot Intersport innebærer først en periode som Sporthuset Outlet. Dette var i utgangspunktet ikke planen. Ved konkursen ble ulønnsomme butikker lagt ned for sikre en driftsverdig kjede. Planen var at disse skulle tømme sine varer og lager før stenging, så kom Coronasituasjonen og satte kjepper i hjulene for dette. Butikkene måtte stenge med fulle lager. Dette gjør at vi som en av 7 G-MAX varehus nå omprofileres for en periode til Sporthuset Outlet for å bistå og tømme et enormt varelager.

 I vår butikk vil vi uansett sikre vår fagkompetanse og i hardvarekategoriene klubb, sykkel og ski vil vi levere ordinært sortiment. Tidslinje for endring til Intersport er per nå flytende, basert på hvor fort vi får tømt lager men absolutt senest innen 1.1.2021. I denne perioden vil dette føre til at dere finner ordinært klubbsortiment i tillegg til masse gode kupp og varer til særdeles gode priser.

 Med konkursen forsvant vår avtale med Ranheim som sponsor og leverandør av klubbsortiment. Vi håper å få signert en ny avtale og ønsker veldig gjerne å fortsette det gode samarbeidet. Om dette lar seg gjøre har vi ikke svar på per dags dato. Inntil ny avtale er på plass, om det er med oss eller noen andre, så skal alle i Ranheim IL føle seg trygge på at vi leverer det dere trenger. Klubbavdelingen står med fullt sortiment i butikken og samarbeidet med Scantrade og Umbro er på plass for å få levert det dere bestiller uansett samlet klubbordre eller som enkeltmedlemmer.

 Velkommen innom for en fortsatt god handel med hilsen fra oss på Lade».

Ny info om løsning vil bli sendt ut så fort den foreligger.

 

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *