Medlemskap i Ranheim IL – Hoopit vårt nye medlemssystem

Posted by

Informasjonsskriv medlemssystem Ranheim Idrettslag

Som nevnt i mail sendt ut til alle avdelinger 07.01.2020, så kollapset vårt nåværende medlemssystem rett før jul. På bakgrunn av dette har Ranheim Idrettslag bestemt at implementeringen av Hoopit er fremskyndet og de fleste medlemmer er nå inne i vårt nye medlemssystem. De fleste har også mottatt aktivitetsavgift (fotball og friidrett) og medlemskontingent gjennom systemet. Dessverre er det en del småfeil nå i starten i systemet og admin i samarbeid med support Hoopit, jobber på spreng for å få svart ut henvendelser som kommer inn til post@ril.no. Svarttiden er derfor en del lengre enn normalt, men vi jobber med å komme ajour. 🙂

Når medlemskontingenten ble sendt ut gikk det ut betaling til alle som har registrert seg via Hoopit. Det være seg aktive, trenere, støtteapparat og foresatte/støttemedlemmer. MEN foresatte har mulighet til å avslå betalingen hvis de IKKE ønsker å stå som støttemedlem i Ranheim IL. Hvis det er flere i samme familie som er registrert som medlemmer må dere kontakte post@ril.no slik at vi får endret sum på betalingene slik at de tilsammen blir kr. 600,- pluss transaksjonskostnader. Så MÅ alle betalingene godkjennes da Idrettsforbundet krever at det registreres en betaling pr. medlem. Vi får dessverre ikke lov til å sende ut en samlet betaling for familiemedlemskap. Hoopit og Ranheim IL ser på en bedre løsning for dette til neste års utsendelse.

Flere har også reagert på dette med transaksjonskostnader, og dette er også et punkt vi skal se på slik at disse utgiftene blir bakt inn i kontingenten istedet for at det kommer som et tillegg. Dessverre får vi ikke endret det i år, men det skal være løst til neste års utsendelse.

HUSK! Alle som er aktive i eller rundt lag/avdelinger i Ranheim IL MÅ stå som medlemmer i Ranheim IL og betale medlemskontingent til Ranheim IL. 🙂

I første omgang ønsker vi at alle som vil være medlem (det vil si alle aktive, trenere, støtteapparat og foresatte som ønsker å være i familiemedlemskap) i Ranheim IL bruker linken under eller laster ned Hoopit appen og registrerer seg som Hoopit bruker i Ranheim IL. Når du får opp onboardings-siden til Ranheim er det bare å velge gruppe og registrere seg/logge inn. Vi ber foresatte om først å registrere seg selv, så barnet som skal være i gruppa. Har man flere barn i ulike grupper, må man tilbake til onboarding-siden og velge gruppe på nytt, før man kan logge inn og registrere det neste barnet som skal være i denne gruppen. Hvis barnet har flere foresatte som skal registreres, gjentas bare registrering for hver foresatt, så knyttes de sammen med barna.

https://admin.hoopit.io/ranheim-idrettslag-398361

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *