Videre samarbeid Ranheim IL – ScanTrade – GMax Lade

Posted by

Samarbeidsavtale Ranheim IL – ScanTrade AS
og ny leverandør av Umbro klubbkolleksjon

Ranheim IL fortsetter samarbeidet med ScanTrade og avtale er på plass for 5 nye år. I den forbindelse har klubben signert kontrakt med ny lokal forhandler av Umbro produkter:
G-Max Lade.

G-Max Lade har jobbet intenst med å få klubbkolleksjonen ut i butikken, og har eksponert RIL sortimentet på veggen – godt merket med Ranheim IL.

GMax Lade ønsker å være godt synlig i klubben og vil bidra på arrangement i regi av klubben, samt selv arrangerer klubbkvelder og aktiviteter. For å gi samarbeidet en god start vil det bli arrangert Kick off 13-16 februar, og alle klubbens medlemmer ønskes velkommen!

Når Ranheim IL medlemmer handler hos G-Max Lade vil klubben få Kick back på 3%, så det er viktig å oppgi at man kommer fra Ranheim uansett hva man handler. For at GMax Lade skal kunne skille Ranheim IL medlemmer fra andre og sikre klubben Kick back, har de utarbeidet et digitalt klubbkort og for å få dette tilsendt må dere inn å registrere dere via linken under (høyreklikk og åpne kobling):

Klubbkort Ranheim IL

Alle medlemmer får:
• 25% rabatt på klubbsortiment fra Umbro
• 20% rabatt på hallsko, løpesko, håndball-,fotball- og løpeutstyr, forbruk- og skademateriell og kosttilskudd (klubbrelatert utstyr)
• 15% rabatt på øvrige varer
• Det gis IKKE rabatt på våpen/ammunisjon, elektronikk og pakke/tilbudspriser.

Drop in trykk gjennomføres torsdager 12-20.

Under ser dere klubbkolleksjonen for Ranheim IL 2019 og priser fra G-Max Lade.

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *