Hva er Dealpass?

Posted by

DealPass Idrett og Ranheim IL

Dealmaker AS er en av Norges største leverandører av lojalitetsprogrammer med kunder som Danske Bank, Gjensidige, Santander Consumer Bank for å nevnte noen av våre kunder.

Selskapet ble etablert i 2011 og håndterer i dag kunde/ansatt/medlemssystemer for over 1,5 millioner kunder sammen med over 1000 tilbudspartnere innenfor alle kategorier i hele Norge.

Et av våre produkter er DealPass Idrett som leveres til blant annet idrettslag som ønsker å tilby sine medlemmet et mer attraktivt dugnadsprodukt.

Produktet og salg av produktene gjøres under vårt datterselskap DealPass AS som er et ledd i å skape lokale arbeidsplasser for Svalbard sammen Innovasjon Norge.

DealPass Idrett som konsept er ment å gi klubbene økt faste inntekter og mindre dugnadsarbeid for de frivillige.

 

Produktet gir klubben følgende fordeler: 

-Klubben får sitt eget fordelsprogram i sitt design og særpreg. Dette gir klubben mange fordeler utover selve dugnadssalget som f.eks. større annonseflater ovenfor annonsører slik det blir mer attraktivt å sponse klubben.

-Klubben selger RIL DealPass medlemskap gir klubben gjentagende inntekter så lenge kundene fortsetter å være medlem.

Dette kan gi klubben faste inntekter hvert år, og det kan bli mindre dugnadsarbeid ettersom man gjør «salget» en gang fremfor å selge inn hvert år.

-Kjøpere av DealPass får med reiseforsikring (Verdi 1400) og tilgang på faste rabatter slik at man raskt sparer inn beløpet.

-Klubben får 315 kr pr.solgte RIL DealPass – Hvert år så lenge kundene er medlemmer. Når Dugnaden er ferdig sender klubben faktura til DealPass for oppgjør hvert år.

-Det er ingen andre inntekter i konseptet som innbetales eller fordeles mellom aktørene.

Må ikke forveksles med andre konsepter

DealPass er et lojalitetsprodukt som skal skape økt lojalitet til RIL gjennom at man får mer ut av sin støtte og etterhvert en plattform for å kunne øke klubben sin inntjening.

Dette må selvsagt ikke forveksles med pyramidesystemer som Lyoness , cashback World, lyconet m.f som er ulovlige i Norge og går til å berike enkelt medlemmer på bekostning av andre.

Kontaktinformasjon 

Dealmaker AS og DealPass AS operer med 100% gjennomsiktighet i alle ledd og er alltid tilgjengelig for spørsmål og øvrige informasjonsbehovet.

Selskapene har tilstedeværelse i Haugesund, Oslo, Trondheim og Svalbard samt stiller opp ved behov på andre lokasjoner.

Vi har forståelse for at DealPass Idrett er et nytt produkt/konsept i forhold til tradisjonell dugnad og at enkelte har spørsmål i forhold til dette.

Ta gjerne kontakt med undertegnede for mer informasjon eller spørsmål.

Med vennlig hilsen / Best regards
Mikael Gjevik
Leader Dealhunter
Leader Idrettpass
Dealmaker AS

HQ Haugesund: Kirkegata 130
Trondheim: Bromstadveien 57
Oslo: Postgirobygget (2 etasje)
Svalbard: Vei 608-2
NORWAY
+ 47 954 39 272
mg@dealmaker.no
www.dealmaker.no
www.dealpass.no

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *