Juledugnad 2018

Posted by

 I samarbeid med Dealpass gjennomfører RIL en Juledugnad der RIL ønsker at alle medlemmer kjøper ett Dealpass hver. Inkludert i Dealpasset er Gjensidige helårs reiseforsikring (levert av Gouda) til en verdi av kr. 1500,- for hele husstanden. Les mer om forsikringen her: https://www.gouda.no/privat/reiseforsikring/helaarsreiseforsikring

Utlevering av Dealpass vil foregå søndag 2. desember mellom kl. 19 – 20 30 og tirsdag 4. desember mellom kl. 17 – 20 på Ranheim Klubbhus. Her kan ALLE medlemmer hente ut et Dealpass som varer ut 2019. Dealpasset koster kr. 699,- pr. år, hvor kr. 315,- går tilbake til klubben. Dealpasset fungerer dermed som et abonnement, som løper helt til bruker sier opp avtalen.

Hvis du ikke ønsker å kjøpe må det leveres tilbake på Klubbhuset innen 14 dager.

Med Dealpass får du rabatten hver gang du handler eller spiser der Dealpass har avtaler.

For mer info sjekk nettsiden https://ranheim.dealpass.no/

 -Støtt Ranheim Idrettslag-

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *